51.
formatge de tupí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet originàriament amb llet d'ovella, amb addició d'anís o d'un altre licor durant la fermentació, de pasta cremosa, untuosa i suau, olor forta i gust picant. [...]
|
52.
formatge de vaca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge elaborat exclusivament a partir de llet de vaca. [...]
|
53.
formatge del Montsec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet crua de cabra, de coagulació làctica, de pasta tova, amb la crosta cendrosa i florida. [...]
|
54.
formatge doble gras
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
55.
formatge en oli
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge sense crosta que, quan encara és tendre, es posa en un pot amb oli d'oliva verge i herbes aromàtiques o espècies perquè s'hi conservi. [...]
|
56.
formatge grana padano
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada cuita, de color groc palla o blanc, amb una textura granulosa característica, de gust delicat i diversos graus de maduració, que es presenta en forma de roda de vint-i-quatre a quaranta quilos de pes. [...]
|
57.
formatge Picón Bejes-Tresviso
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet de vaca, ovella o cabra, o bé amb la barreja de dues o de totes tres, de pasta mantegosa, compacta i amb ulls, de gust una mica picant, que madura en caves de maduració. [...]
|
58.
forquilla de formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Estri en forma de forquilla de dues puntes que serveix per a agafar i emplatar trossos de formatge de pasta semitova o dura, o també per a trencar trossos de formatge de pasta dura. [...]
|
59.
ganivet de formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Ganivet adient per a tallar formatge. [...]
|
60.
hamburguesa amb formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Tecnologies de la informació i la comunicació
Icona que representa un menú d'una interfície digital amb una disposició que suggereix la forma d'un entrepà d'hamburguesa amb formatge fos vist de costat. [...]
|