61.
financier d'herbes amb consomé de fruites vermelles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
62.
aniset
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Licor aromatitzat amb anís i herbes aromàtiques. [...]
|
63.
birbar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Arrencar les males herbes (dels sembrats). [...]
|
64.
fener
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Indret densament cobert d'herbes gramínies esponeroses. [...]
|
65.
herbolari herbolària
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que ven herbes i plantes medicinals. [...]
|
66.
fino-
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forma prefixada del mot finès. Ex.: finoúgric, finopermià. [...]
|
67.
boscà -ana
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que es cria en el bosc. Herbes boscanes. [...]
|
68.
herboritzar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Recollir herbes i plantes per estudiar-les o col·leccionar-les. [...]
|
69.
gleva
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pa de terra cohesionat per les arrels de les herbes, que s'aixeca llaurant, cavant, etc. Antigament, camp o conjunt de terres sense solució de continuïtat. Coàgul. Gleva de sang. Bufetada. [...]
|
70.
herbam
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Conjunt d'herbes que creixen abundosament en un terreny. [...]
|