Resultats de la cerca frase exacta: 524

11. coure al blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment en un brou curt d'aigua i de farina o en un fons blanc. [...]
12. coure al blau
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Bullir un peix, generalment de riu, viu o que ha mort de poc, en un brou compost bàsicament d'aigua, sal i vinagre, l'acció del qual li dona un color blavós. [...]
13. coure de mollera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Zoologia
Taxonomia: Licènids > Lycaena [...]
14. coure en blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure al forn una pasta sense amanir, en un motlle fondejat generalment amb llegums secs, els quals es retiren abans d'acabar la cocció. [...]
15. coure a la cocota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment en una cocota. [...]
16. coure a la papillota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment totalment embolicat en un full de paper d'alumini o bé de paper blanc untat amb oli, que es retira al moment de servir-lo. [...]
17. coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
Dit del plomatge dels ocells que és vermellós. [...]
18. coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
19. coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
20. coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparar un aliment per al consum mitjançant un procés tèrmic. [...]
Pàgines  2 / 53 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>