11.
cervesa negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
12.
cervesa negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
13.
cervesa rossa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
14.
cervesa rossa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
15.
cervesa vermella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Cervesa d'una tonalitat que va de l'ambre amb reflexos rogencs al vermell fosc, el most de la qual conté principalment malta pàl·lida poc torrada i malta caramel·litzada, que sol presentar aromes de caramel i de cereals torrats. [...]
|
16.
cervesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
17.
aixeta de cervesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Vàlvula emprada per a controlar el flux de cervesa. [...]
|
18.
bagàs de cervesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Bagàs obtingut en la fabricació de la cervesa, que se subministra als remugants principalment pel seu alt valor energètic i la seva elevada digestibilitat. [...]
|
19.
barril de cervesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Barril pressuritzat, fet de materials diversos com fusta, plàstic, alumini i actualment acer inoxidable, emprat per a emmagatzemar, transportar i dispensar cervesa. [...]
|
20.
cervesa de cereals
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|