21.
llet adaptada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet que ha estat especialment modificada per tal d'adaptar-la a la capacitat digestiva de l'infant que l'ha de prendre. [...]
|
22.
llet agra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet que ha fermentat i té una acidesa desagradable. [...]
|
23.
llet albuminosa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet preconitzada per Finkelstein, sotmesa a l'acidificació, indicada en diarrees infantils, pobra en lactosa i sals i rica en caseïna. [...]
|
24.
llet aromatitzada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
25.
llet aromatitzada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet a la que han estat afegides substàncies aromàtiques. [...]
|
26.
llet blava
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet que, per acció de bacteris (sobretot pseudomones cianògens), s'ha alterat i ha adquirit una coloració blava. [...]
|
27.
llet búlgara
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet fermentada per acció del lactobacil búlgar. [...]
|
28.
llet càlcica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet a la qual hom addiciona lactat càlcic, que fa que la caseïna coaguli finament, i esdevé de fàcil digestió gàstrica i d'efectes antifermentatius. Preconitzada per Moll, tingué un entusiasta defensor en Roig i Raventós. [...]
|
29.
llet certificada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
30.
llet cítrica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet acidificada amb àcid cítric. [...]
|