111.
timbal d'escalivada amb formatge de cabra en rotlle
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
112.
torrada amb pebrots al forn i seitons en vinagre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
113.
cabdells de Tudela amb tomàquet, tonyina i verdures en escabetx
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
114.
amanida tèbia de perdiu en escabetx de vinagre balsàmic amb fruita seca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
115.
caneló de carbassa farcit de pollastre en escabetx amb amanida de remolatxa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
116.
sopa freda de tomàquet amb broqueta de síndria i musclos en escabetx
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
117.
milfulls d'ànec en tres textures amb velouté de taronja i puré de patates
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
118.
amanida de bonítol en escabetx, patata, ceba tendra, olives d'Aragó i tomàquet amb vinagreta de mostassa antiga
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
amanida de bonítol en escabetx, patata, ceba tendra, olives d'Aragó i tomàquet amb vinagreta de mostassa antiga
|
119.
confit d'ànec amb naps negres de la Vall d'en Bas i melmelada de ceba de Figueres
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
120.
ravioli de pasta fresca farcit d'ànec amb ceba confitada en vi i daus de gelatina de poma
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|