1.
equilibrar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Ajustar els diversos components d'una ració de manera que cobreixin les necessitats nutritives de l'animal al qual va destinada. [...]
|
2.
equilibrar el cavall
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Fer passar un cavall de l'equilibri en repòs d'una parada a un equilibri en moviment. [...]
|
3.
balança electrònica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Química
Balança que posseeix un servomotor electromagnètic per a equilibrar la càrrega col·locada sobre el platet. [...]
|
4.
recolzament
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Acció d'utilitzar la pala com a element de suport sobre l'aigua per a equilibrar una piragua. [...]
|
5.
educació compensatòria
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Educació que té l'objectiu d'equilibrar o de disminuir les desigualtats o mancances socials i culturals entre els alumnes. [...]
|
6.
educació compensatòria
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Educació que té l'objectiu d'equilibrar o de disminuir les desigualtats o mancances socials i culturals entre els alumnes. [...]
|
7.
nivell piezomètric
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Nivell que pot arribar a assolir l'aigua en un aqüífer confinat, quan es pot equilibrar lliurement amb la pressió atmosfèrica. [...]
|
8.
llei de Laplace
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
La tensió de paret d'un vas o d'una cavitat cardíaca per equilibrar la pressió interior és proporcional al seu radi. [...]
|
9.
estabilitzador
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Cadascuna de les vares simples o compostes que serveixen per a equilibrar l'arc i absorbir les vibracions que es produeixen en disparar. [...]
|
10.
optimitzar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Equilibrar una ració a partir d'un nombre determinat de primeres matèries, de manera que el seu cost econòmic sigui el mínim possible. [...]
|