61.
esbiec
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bel de la cabra, especialment quan està atemorida. [...]
|
62.
recuit de llet de cabra, nata de llet de vaca i escuma de llet d'ovella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
63.
moher
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pèl llarg i sedós de la cabra d'Angora i d'altres varietats de cabra. Roba feta de pèl de cabra d'Angora, o una imitació d'aquesta roba. [...]
|
64.
cranca
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cabra 5. [...]
|
65.
amanida de formatge de cabra gratinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
66.
amanida de formatge de cabra tebi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
67.
amanida tèbia de formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
xurmer -a
|
68.
amanida verda amb formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
69.
assortiment de formatges de cabra artesans
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
70.
closca de cabra de mar gratinada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|