Resultats de la cerca frase exacta: 1.144

101. salador 2 saladora
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que sala carn, peix, etc. [...]
102. carni càrnia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que és de carn. Relatiu o pertanyent a la carn. Que és del color de la carn. [...]
103. rostidoria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Comerç on es rosteix carn, pollastres, etc., per a la venda. Restaurant on se serveix carn rostida. [...]
104. timbarro
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros gros de pa, de carn, etc. [...]
105. escalopa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tall prim de carn, de peix, guisat. escalopa milanesa Tall de carn arrebossada amb ou i pa ratllat. [...]
106. salaó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de salar peix, carn; l'efecte. Fer salaó. Peix o carn salats. Indústria, botiga, transport de salaó. [...]
107. frèjol -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Magre, prim, escàs, de roba, de carn, etc. [...]
108. encarir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Apujar el preu (d'una cosa), fer-la cara. La carn, encara volen encarir-la més. Esdevenir més car. La carn s'ha encarit. La carn ha encarit. Lloar exageradament, ponderar. Com és que encariu una acció tan menyspreable? [...]
109. carnalment
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
110. escaldum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat de carn, habitualment d'aviram, amb patates, sofregit i una salsa. [...]
Pàgines  11 / 115 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>