91.
pista verda
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Pista alpina de pendent suau i d'un nivell baix de dificultat. [...]
|
92.
pista verda
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Pista alpina de pendent suau i d'un nivell baix de dificultat. [...]
|
93.
reflex del si carotidi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Bradicàrdia produïda per la pressió suau sobre la bifurcació de la caròtida. [...]
|
94.
signe de Goppert
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Dilatació de la pupil·la originada per una estimulació suau de la pell. [...]
|
95.
kernhem [nl]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada tova, madurat durant un període de trenta dies, de textura tendra i cremosa i gust suau, i que es presenta en forma de barra rodona, originari d'Holanda. [...]
|
96.
monterey [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta més o menys tova segons el punt de maduració, madurat durant un període d'un a sis mesos, de gust molt suau, originari de la ciutat nord-americana de Monterey. [...]
|
97.
formatge Maó-Menorca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i tall sencer, de color blanc de vori a groguenc, amb ulls petits distribuïts irregularment, de gust suau, lleugerament salat o acídul, i crosta de color groguenc i ataronjat marró. [...]
|
98.
saint-paulin [fr]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i una mica elàstica, amb una crosta llisa de color carabassa, de gust suau, que prové principalment de Bretanya i Normandia i que originàriament es preparava en monestirs trapencs. [...]
|
99.
formatge tendre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc deixat assecar uns quants dies, de gust suau i amb poca sal. [...]
|
100.
lliscament
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Desplaçament suau i de gran amplitud d'un bot de rem en la recuperació. [...]
|