1.
soia sencera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Gra de soia cuit, que conté aproximadament un 20% de greix, afegit al pinso per a aportar energia i proteïna al bestiar i l'aviram. [...]
|
2.
client pesant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Tecnologies de la informació i la comunicació
Client que, en una arquitectura client-servidor, processa autònomament un gran volum d'informació en comparació amb el volum que li processa el servidor al qual es connecta. [...]
|
3.
servidor pesant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Tecnologies de la informació i la comunicació
Servidor que, en una arquitectura client-servidor, processa un gran volum d'informació en comparació amb el volum que processen autònomament els clients que s'hi connecten. [...]
|
4.
bola de greix
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Veterinària
Preparat alimentós consistent en un conglomerat de llavors i greix de forma generalment rodona que se subministra als ocells en llibertat a l'hivern com a substitutiu del menjar que no poden trobar a la natura. [...]
|
5.
destralada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Cop defectuós en què el bastó toca a terra abans de l'impacte, de manera que la bona recorre una distància molt curta. [...]
|
6.
aflorament de greix
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Aflorament produït per una recristal·lització de la mantega de cacau, després que s'hagi fos i desplaçat des de l'interior a la superfície com a conseqüència de fluctuacions en la temperatura o d'un temps d'emmagatzematge massa llarg, que dona a la capa blanquinosa superficial un tacte suau. [...]
|
7.
greix
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
8.
mantellina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Tel greixós que cobreix les vísceres del porc, usat en cuina i xarcuteria per a embolicar farciments. [...]
|
9.
soia sencera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
10.
soia sencera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Gra de soia cuit, que conté aproximadament un 20% de greix i que se subministra amb el pinso al bestiar i l'aviram, i aporta energia i proteïna. [...]
|