Resultats de la cerca frase exacta: 913

1. pasta
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa tova i plàstica formada amb una substància sòlida molta o polvoritzada mesclada íntimament amb aigua o amb un altre líquid. Es mulla l'argila i se'n fa una pasta. pasta de cel·lulosa Suspensió aquosa de cel·lulosa emprada en la fabricació de [...]
2. Com es diu pasta alimenticia en català? / pasta alimentària / pasta alimentosa
Font Fitxes de l'Optimot
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
pasta alimentària pasta alimentosa La forma catalana pasta alimentària designa el producte obtingut per dessecació d'una massa no fermentada feta amb farina, sèmola de blat dur o de candial i aigua, que s'emmotlla mecànicament segons formes diverses. Com a terme secundari es pot fer servir la [...]
3. pasta adhesiva
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Substància adhesiva reutilitzable de consistència semisòlida que s'empra per a fixar en una superfície objectes de poc pes, generalment papers. [...]
4. pasta alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Producte obtingut per dessecació d'una massa no fermentada feta amb farina, sèmola de blat dur o de blat candial i aigua, que s'emmotlla mecànicament segons formes diverses. [...]
5. pasta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Part interna del formatge. [...]
6. pasta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
7. pasta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
8. pasta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
9. pasta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Preparació semisòlida, de més consistència que les pomades pel seu alt contingut en sòlids. [...]
10. pasta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Forma farmacèutica semisòlida que s'administra per via tòpica o per via oral, de més consistència que les pomades pel seu alt contingut en sòlids. [...]
Pàgines  1 / 92 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>