51.
quètxup
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa elaborada amb polpa de tomàquet condimentada amb vinagre, suc de llimona, sucre i sal. [...]
|
52.
alvocat amb salsa de rocafort
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
53.
alvocat farcit i salsa còctel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
vinagreta
f. [LC] [HO] Salsa feta amb ceba, all, julivert i ou dur, barrejats amb vinagre, oli i sal. Perdiu a la vinagreta. |
54.
anguila amb salsa d'ametlles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
55.
anyell amb salsa de menta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
56.
conill amb salsa d'all
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
57.
conill amb salsa d'ametlles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
58.
conill amb salsa de sobrassada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
59.
entrecot amb salsa de bolets
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
60.
entrecot amb salsa de ceps
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|