61.
mascarpone
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb nata dolça, de textura cremosa, de color blanc i de gust suau, originari de la regió italiana de la Llombardia. [...]
|
62.
muntanya mitjana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Regió muntanyenca caracteritzada per un clima de muntanya suau, amb estius temperats, boscos extensos i possibilitat de vies de comunicació i poblament humà. [...]
|
63.
amència oculta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Malenconia suau amb accions violentes imprevisibles. [...]
|
64.
pastel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
D'un color pàl·lid i suau. [...]
|
65.
baixada de peu de mont
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Vessant suau, al peu d'un relleu, format per la reunió d'una sèrie de cons al·luvials coalescents, característic de les regions àrides o semiàrides. [...]
|
66.
formatge Garrotxa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de cabra, madurat, de pell natural florida amb tonalitats grises i blavoses, de gust cremós i suau, originari de la Garrotxa. [...]
|
67.
gat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Mamífer domèstic de la família dels fèlids, de cap arrodonit i ample, llengua aspra i pelatge suau, que es té com a animal de companyia. [...]
|
68.
carbonització d'un filtre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Química
Ignició suau d'un filtre seguida d'incineració. [...]
|
69.
mussolina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Salsa de gust delicat i textura molt suau. [...]
|
70.
pastós -osa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Dit de la veu plena i suau alhora. [...]
|