Resultats de la cerca bàsica: 283.936

101. guanàbana
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fruit comestible del guanabaner, ovoide, molt gros i pesant, de pela d'un verd intens, amb apèndixs espinosos, i de polpa blanca i sucosa, molt aromàtica i de gust àcid. [...]
102. tímal
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peix de la família dels salmònids, similar a la truita de riu, amb l'aleta dorsal molt llarga, de carn molt apreciada, aliè a la nostra fauna (Thymallus thymallus). [...]
103. corrents
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Molt de pressa. Ves-hi corrents, no et torbis.  [...]
104. forejar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Una embarcació, navegar molt separada de la costa. [...]
105. llargarut -uda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Molt llarg en comparació de la seva amplària. [...]
106. megasporofil·le
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fulla, poc o molt modificada, portadora de megasporangis. [...]
107. microsporofil·le
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fulla, poc o molt modificada, portadora de microsporangis. [...]
108. microtomia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tècnica de fer talls o seccions molt prims. [...]
109. nansú
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Batista de cotó feta amb fils molt prims. [...]
110. pelfeta
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pelfa de pèl molt curt i poc atapeït. [...]
Pàgines  11 / 28.394 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>