Resultats de la cerca frase exacta: 673

51. quètxup
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa elaborada amb polpa de tomàquet condimentada amb vinagre, suc de llimona, sucre i sal. [...]
52. maionesa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta batent rovells d'ou amb oli, sal i una mica de llimona o vinagre. [...]
53. vinagreta
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta amb ceba, all, julivert i ou dur, barrejats amb vinagre, oli i sal. Perdiu a la vinagreta. [...]
54. allipebre
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa coent composta de pebre i una picada d'alls i ametlles, molt popular a la Ribera Baixa. Allipebre d'anguiles. [...]
55. caneló
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rotlle de pasta de farina farcit, cobert de salsa i gratinat. Rectangle de pasta de farina per a fer un caneló. [...]
56. fricassé
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat de carn tallada a trossos i cuita en una salsa amb llard i espècies, presentat generalment damunt llesques de pa. [...]
57. glacejar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Enrossir al forn (la superfície d'un menjar cobert amb una salsa o un suc), de manera que quedi lluent. [...]
58. alvocat amb salsa de rocafort
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
59. alvocat farcit i salsa còctel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
60. anguila amb salsa d'ametlles
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  6 / 68 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>