Resultats de la cerca frase exacta: 320

81. itālic
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
82. danbo
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i elāstica, presentat generalment amb forma rectangular, d'origen dančs. [...]
83. blarney [en]
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i gust dolį, presentat generalment amb forma arrodonida, originari d'Irlanda. [...]
84. appenzell [de]
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i cuita, amb gust afruitat, originari del cantķ histōric suís d'Appenzell. [...]
85. fontina
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, amb gust dolį i delicat, originari de la vall italiana d'Aosta. [...]
86. esrom
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, textura flexible, gust lleugerament ācid i presentat amb forma rectangular, originari de Dinamarca. [...]
87. colby
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta cremosa i gust suau i lleugerament dolį, originari de la ciutat nord-americana de Colby (Wisconsin). [...]
88. finlāndia suís
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de tres a sis mesos, de gust especiat, originari de Suīssa. [...]
89. Flexiķ de gčnere amb denominacions d'animals
Font Fitxes de l'Optimot
ovella  bou (o toro, o brau) vaca  cavall egua (o euga) gall dindi polla díndia gall fer polla fera  [...]
90. asiago
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma semicuita i maduraciķ mitjana, que se sol presentar en peces grosses, originari de la ciutat italiana d'Asiago. [...]
Pāgines  9 / 32 
<< Anterior  Pāgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>