Resultats de la cerca frase exacta: 131

101. torrada amb escalivada, anxoves i formatge de cabra gratinat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
102. torrada amb pebrots al forn i seitons en vinagre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
103. torrada de pa de pagès amb escalivada i anxoves
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
104. torrada de pa de pagès amb pernil de gla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
105. esca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn dels bolets de soca del gènere Fomes i afins, assecada o torrada, que antigament s'emprava per a encendre foc. esca de bolet Esca 1 1. esca de verger Bolet de soca dels fruiters. esca marginada Bolet de soca de l'ordre de les porials, amb porus i marge clar, que viu sobre fusta [...]
106. bessó 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn d'un fruit de clofolla, especialment de l'ametlla. Ametlla, de llavor única o doble, d'una varietat comercial destinada a l'elaboració de torrons o a ésser torrada. Moll d'un os. Part essencial d'alguna cosa. [...]
107. torrada amb anxoves del mar Cantàbric confitades i pebrot escalivat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
108. torrada amb escalivada i anxoves gratinada amb formatge de cabra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
109. pernil de gla amb coca torrada de Can Morè i tomàquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
110. torrada amb botifarra negra de les Garrigues i formatge manxego gratinat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  11 / 14 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>