Resultats de la cerca frase exacta: 105

51. bru bruna
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Gris fosc tirant a negre. Nit bruna. Marronós . La closca del coco és bruna i molt dura. Que té el cabell fosc i la pell rica en pigment, essent de raça blanca. En numism., de baixa llei. Moneda bruna. [...]
52. crema d'avellanes amb bocins de coco i gerds
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
53. flam casolà de coco amb crema de mango freda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
54. sopa de crema cremada amb gelat de coco i fruites vermelles
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
55. amanida de llagostins i alvocat amb vinagreta d'alvocat, llimona i coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
56. mousse de figues i coco amb sorbet de mandarina i crema anglesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
57. sopa de fruita de la passió amb gelat de coco i fruites vermelles
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
58. fibra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
59. àcid -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
fórmula CH3(CH2)4COOH, present en els greixos de la llet, en l'oli de coco i en alguns altres olis. àcid carbàmic Compost de fórmula RNHCOOH, on R representa generalment un grup alquil. àcid carbàmic Àcid aminofòrmic, de fórmula H2NCOOH, àcid inestable [...]
60. carpaccio de llagostins marinats amb oli de llimona dolça i vinagre de coco amb caviar de salmó
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  6 / 11 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>