101.
llet de figuera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Làtex de la figuera borda (Ficus glabrata i F. doliara), emprat com a antihelmíntic a l'Amèrica Central i del Sud. [...]
|
102.
llet de Friedenthal
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet tractada amb clorur i fosfat potàssics, en la qual la caseïna resta finalment coagulada. [...]
|
103.
llet de magnèsia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Preparació farmacèutica laxant que conté hidròxid de magnesi i aigua. [...]
|
104.
llet de mantega
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
105.
llet de peix
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
Líquid seminal dels peixos, molt apreciat gastronòmicament. [...]
|
106.
llet de Schloss
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet modificada en què les sals i el greix hi són en la mateixa proporció que en la llet humana. [...]
|
107.
llet de soia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Emulsió obtinguda de la soia remullada i estovada. És molt nutritiva. Convenientment modificada, pot substituir la de vaca. [...]
|
108.
llet de soia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
109.
llet de Stöltzned
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet que hom obté per ebullició amb caseïnat càlcic i addició subsegüent de l'aigua evaporada. [...]
|
110.
llet de tigre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Suc resultant de la maceració del cebiche, que sovint es consumeix com a beguda energètica. [...]
|