Resultats de la cerca frase exacta: 1.142

1. carn
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Conjunt dels músculs del cos humà i de molts animals, especialment no incloses les vísceres. La bala li ha travessat la carn fins a l'os. carn viva Carn que, en una ulceració, en una ferida, etc., conserva les propietats vitals. Se li ha alçat tota la pell: ensenya la [...]
2. carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
3. carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
4. carn
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 anat carne. Ensenyava la carn viva, mostraba la carne viva. 2 [aliment] carne. Carn de bou, de vedella, de xai, carne de vaca, de ternera, de cordero. 3 [de fruita] carne, pulpa. 4 [cos humà] carne. La resurrecció de la carn, la resurrección de la carne. 5 [aparença del cos humà] piel, cuerpo [...]
5. desossador de carn | desossadora de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
6. desossador de carn | desossadora de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que treu els ossos de peces de carn i les prepara per empaquetar i comercialitzar. [...]
7. tallador de carn | talladora de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que talla les peces de carn en trossos adequats per al consum. [...]
8. carn
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
1 Els músculs del cos humà i dels animals. molsa, massa carnosa d'una persona. tou, en certes frases. El tou de la cama. palpís, tou de carn. molla. La molla dels braços, de les cames, de les cuixes, de les anques, etc. Tenir bones molles, tenir moltes carns, estar gras. polpa. La polpa dels [...]
9. carn DFD
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn d'aspecte mat, de color fosc, eixuta al tall i de consistència ferma, generalment procedent d'animals que han estat sotmesos a un gran esforç poc abans de morir i han esgotat les reserves de glucogen. [...]
10. carn forana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn que arriba a l'escorxador per a ser conservada en cambres frigorífiques i posteriorment expedida, procedent d'un animal sacrificat en un altre escorxador. [...]
Pàgines  1 / 115 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>