Resultats de la cerca bàsica: 3.381

21. sumoll blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm sumoll blanc, lleuger i de color pàl·lid. [...]
22. sumoll blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cep originari de la península Ibèrica, poc vigorós. [...]
23. trobat blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Raïm blanc produït pel cep trobat blanc, de maduració tardana, mitjà, cònic i amb els grans mitjans, esfèrics i de color verd groguenc. [...]
24. trobat blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cep originari de la comarca aragonesa de Somontano, conreat especialment a l'Alguer, de brotada tardana. [...]
25. trobat blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm trobat blanc, amb cos, poc àcid, de color groc palla pàl·lid amb tons verds i amb un grau alcohòlic alt. [...]
26. violer blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Botànica
Planta herbàcia anual o perenne de base llenyosa, de la família de les crucíferes, de fulles oblongues enteres i grisenques, cobertes de pèls densos, curts i tous, i flors violàcies, purpúries o blanques, que viu al peu de les roques. [...]
27. àlbum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llibre en blanc destinat a escriure-hi poesies, màximes, música, o a col·leccionar-hi signatures, dibuixos, fotografies, etc. Un àlbum de cromos. Col·lecció d'il·lustracions, dibuixos o gravats a mà o impresos, generalment relligada, de format gran [...]
28. coure al blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment en un brou curt d'aigua i de farina o en un fons blanc. [...]
29. coure en blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure al forn una pasta sense amanir, en un motlle fondejat generalment amb llegums secs, els quals es retiren abans d'acabar la cocció. [...]
30. roure blanc americà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Fusta procedent sobretot de la costa oriental de l'Amèrica del Nord que s'obté de diverses espècies d'arbres del gènere Quercus (família de les fagàcies), principalment de l'espècie Quercus alba, semipesant, semidura, de fibra recta, amb el duramen d'un color entre marró groc pàl·lid i marró pàl·li [...]
Pàgines  3 / 339 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>