Resultats de la cerca frase exacta: 112

Diccionari de la llengua catalana
31. piscolabis
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Refrigeri, menjar o beguda que es fa fora dels àpats normals. [...]
32. sake
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda alcohòlica obtinguda per fermentació de l'arròs, pròpia del Japó. [...]
33. guaranà
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda rica en cafeïna, feta amb les llavors torrades de la paul·línia. [...]
34. refrescant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té la virtut de refrescar. Una beguda refrescant. Refresc 1 . [...]
35. bocam
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Sabor del vi o d'una altra beguda. Aquest vi té bon bocam.  [...]
36. sidra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda alcohòlica que s'obté per la fermentació del suc de les pomes. [...]
37. afartar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Satisfer més que plenament la fam (d'algú). Li van donar menjar fins a afartar-lo. S'ha afartat tant per dinar, que no ha tingut gana a l'hora de sopar. Fer prendre (a algú) un menjar, una beguda, fins a la sacietat. L'afarten de sopes. El van afartar de cops, de bastonades. Prendre [...]
38. potable
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que és apte per a servir de beguda. Aigua potable. Passable. Una pel·lícula potable.  [...]
39. aiguardentós -osa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que conté aiguardent. Una beguda aiguardentosa. Que sembla d'aiguardent. Una olor aiguardentosa. Un sabor aiguardentós. [...]
40. gelat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda o crema congelada, feta a base de llet i aromatitzada amb substàncies emprades en confiteria.  [...]
Pàgines  4 / 12 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>