Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de tres a divuit mesos, amb una crosta que es va endurint amb el temps, amb gust ric i afruitat, originari de la ciutat siciliana de Ragusa. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa, presentat amb forma de barra i envoltat d'una crosta d'escorça d'avet, originari de la Savoia. [...]
Formatge fresc típic de la cuina italiana, elaborat originàriament amb llet de la femella del búfal i actualment també amb llet de vaca, de pasta tendra, blanca i compacta, de sabor dolç i lleugerament acidulat, que es conserva amb el propi sèrum i es presenta en forma de bola. [...]
Formatge fet amb llet de vaca o de búfala, de pasta fresca semidura, presentat amb forma esfèrica o oblonga, originari de la zona meridional d'Itàlia. [...]
Formatge fet amb llet de vaca o d'ovella, de pasta dura, textura granulosa i gust suau quan és jove, i fort i picant quan és vell, originari de Bulgària. [...]
Formatge fet amb llet de vaca o de búfala, de pasta premsada dura i amb gust de vegades una mica picant, que se sol presentar en peces grosses de forma esfèrica o oblonga, originari d'Itàlia. [...]