Resultats de la cerca frase exacta: 638

111. rosolis
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Licor compost d'aiguardent, sucre i un ingredient olorós. [...]
112. cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
113. filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
114. melindro
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta petita i allargada feta bàsicament de sucre, de farina i d'ous. Demostracions afectades de delicadesa en les paraules i les accions. Maó estret usat per a completar parets fetes a trencajunts. [...]
115. alfanic
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dolç fet de sucre pastat amb oli d'ametlles dolces.  [...]
116. lactosa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Sucre de la llet, disacàrid constituït per glucosa i galactosa. [...]
117. peuada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat de peus de porc amb arròs, ous i sucre. [...]
118. sacarimetria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mesurament de la quantitat de sucre continguda en una solució. [...]
119. safra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fabricació del sucre de canya. Temps que dura aquesta fabricació. [...]
120. llaurador llauradora
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que llaura la terra. Conreador del camp. Que hom pot utilitzar per a llaurar. Un bou llaurador. Pala acanalada, generalment amb un mànec curt, per a agafar gra, sucre, etc., en petites quantitats. [...]
Pàgines  12 / 64 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>