71.
torrada amb pernil dolç i formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
72.
torrada amb tonyina i ou dur
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
73.
torrada de bull negre amb allioli
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
74.
avellana
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fruit de l'avellaner, de pericarpi llenyós i llavor oliosa. Llavor comestible de l'avellaner. Concreció llenyosa de la grandària d'una avellana dins una panna de suro. avellana torrada Besneula. [...]
|
75.
cacauet
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
estrenyiments mig separant les llavors i que madura sota terra. Llavor del cacauet, comestible en cru o torrada, de la qual s'extreu un oli d'usos industrials i alimentaris. [...]
|
76.
coca torrada amb anxoves i pebrot escalivat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
77.
coca torrada amb salmó fumat i formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
78.
torrada amb anxoves, pebrot escalivat i olives
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
79.
torrada amb bull blanc i bull negre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
80.
torrada amb codonyat, formatge brie i avellanes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|