Resultats de la cerca frase exacta: 764

31. aliment infantil
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
32. aliment natural
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aliment que no ha estat processat, alterat o modificat en cap moment de la seva producció o distribució. Així, els productes vegetals naturals es cultiven sense l'ús d'adobs químics ni pesticides, els cereals es comercialitzen integrals i els derivats lactis s'elaboren amb mètodes artesanals. [...]
33. aliment nou
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Producte alimentari que no s'ha utilitzat comercialment per al consum humà en un grau significatiu dins de la Unió Europea abans del 15 de maig de 1997. [...]
34. aliment nou
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aliment que tradicionalment no s'ha utilitzat per al consum humà en un lloc determinat o que s'elabora mitjançant processos o matèries primeres que no s'han fet servir prèviament. [...]
35. aliment perible
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aliment que s'ha de consumir en un període curt de temps perquè es fa malbé fàcilment. [...]
36. aliment reconfortant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment que proporciona una sensació de benestar i confort, i que sovint està associat a un record agradable. [...]
37. aliment refrigerat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aliment perible que ha estat sotmès a refrigeració per a conservar les propietats íntegres durant més temps. [...]
38. aliment segur
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Aliment que està exempt de contaminants o d'agents patògens que puguin afectar la salut de les persones. [...]
39. aliment sobrecongelat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
40. aliment tradicional
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aliment reconegut històricament com a producte tradicional, produït d'acord a referències tècniques codificades o registrades al procés tradicional o mitjançant mètodes de producció tradicionals, o protegit per una norma comunitària, nacional, regional o local. [...]
Pàgines  4 / 77 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>