Resultats de la cerca frase exacta: 47

21. maltar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Sotmetre un cereal, generalment ordi, a un procés de germinació i assecatge. [...]
22. biscota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat principalment amb farina, malt, sucre, greixos animals i vegetals i un substitutiu de la llet en pols, cuit en motlles amb tapa, tallat a llesques, torrat i envasat. [...]
23. whisky de malta de mescla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Whisky de malta escocès elaborat amb una mescla de dos o més whiskys de malta únics procedents de diverses destil·leries. [...]
24. whisky de malta únic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Whisky de malta escocès elaborat en una sola destil·leria. [...]
25. whisky de malta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Whisky elaborat únicament o majoritàriament amb ordi maltat. [...]
26. xapata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa d'origen italià, de forma aplanada i rectangular, amb la crosta gruixuda i la molla fosca i molt alveolada, elaborat amb farina de blat, farina de sègol i farina o extracte de malt. [...]
27. medi de Hershell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Solució d'extret de malt. [...]
28. malta (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f [de cebada] malt m, malta.  [...]
29. maltina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
30. maltatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Operació de convertir l'ordi en malt. [...]
Pàgines  3 / 5 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>