Resultats de la cerca bàsica: 105

61. mousse de xocolata blanca amb caramel de llimona i gelat de canyella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
62. amanida de mousse de foie-gras amb compota de cava i oli de vainilla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
63. mousse de xocolata blanca amb crosta de festucs caramel·litzats, gerds i sorbet de te Darjeeling
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
64. grumet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Transports
Persona generalment jove que, en qualitat d'aprenent de mariner, ajuda la tripulació d'un vaixell en les diverses tasques que es duen a terme a bord. [...]
65. escumació
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Procés de producció d'una escuma a partir d'un polímer sintètic. [...]
66. laminat d'escuma
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Producte resultant d'un laminatge amb escuma. [...]
67. molsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Individu d'una classe de briòfits, criptògams fixats al substrat per mitjà de rizoides; també, vulgarment, molts líquens i algunes algues. Per extensió, el material compost de molses o derivat d'una molsa. [...]
68. molsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Botànica
 [...]
69. molsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
70. escuma
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Transports
Conjunt de bombolles que es formen a la superfície de les crestes de les onades quan rompen. [...]
Pàgines  7 / 11 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>