Resultats de la cerca bàsica: 235

171. figues de Can Bech amb gelat cremós de mascarpone
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
172. gelat de formatge de cabra amb melmelada de rossinyols
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
173. gelat de iogurt amb melmelada de fruites del bosc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
174. pastís Tatin amb crema anglesa i gelat de plàtan
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
175. pastisset de xocolata i praliné amb gelat d'albercoc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
176. bescuit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís fet amb flor de farina, ous i sucre. Xocolata amb bescuits. Gelat elaborat amb ous i xarop de sucre batuts conjuntament en calent, amb addició posterior de nata o de clares d'ou batudes i amb congelació final. Porcellana que ha rebut dues cuites i que es deixa sense [...]
177. carpaccio de magret d'ànec amb gelat de formatge parmesà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
178. compota tèbia de poma i gelat de canyella amb ginebra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
179. coulant de xocolata amb gelat de gerds de Sant Pol
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
180. crema freda de tomàquet amb gelat de rocafort i nous
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  18 / 24 
<< Anterior  Pàgina  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  Següent >>