Resultats de la cerca bàsica: 597

61. les nostres clotxes (plat típic de les Terres de l'Ebre)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
62. plat de l'hortolà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
63. rostar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
64. altura equivalent a un plat teòric efectiu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Química
Quocient entre la longitud d'una columna cromatogràfica i el nombre efectiu de plats teòrics. [...]
65. bavalles
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Baves. Rosegalls que deixa algú al plat, el bestiar a la menjadora, etc. [...]
66. rosegall
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cosa rosegada. Menjar que es deixa a mig rosegar. Menjar que es deixa al plat, a la menjadora. Deixalla, restes, de cosa usada. [...]
67. porrada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat a base de porros bullits. [...]
68. discòfor -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que porta un disc o un plat. [...]
69. fritada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat de fregit, especialment de peix variat. [...]
70. feijoada (plat a base de mongetes típic de la cuina brasilera i portuguesa)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  7 / 60 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>