41.
empenyalar-se
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Una cabra, un isard, etc., enfilar-se per penyals. [...]
|
42.
esbiec
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bel de la cabra, especialment quan està atemorida. [...]
|
43.
al·lèrgia a l'epiteli de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
44.
al·lèrgia a la llet de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
45.
amanida verda amb formatge de cabra, pinyons i tomàquets secs
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
46.
biquini de formatge de cabra, pinya tropical i pernil cuit
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
47.
moher
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pèl llarg i sedós de la cabra d'Angora i d'altres varietats de cabra. Roba feta de pèl de cabra d'Angora, o una imitació d'aquesta roba. [...]
|
48.
cranca
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cabra 5. [...]
|
49.
lladella
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cabra 4 1. [...]
|
50.
cabra de mar rostida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|