Resultats de la cerca frase exacta: 105

41. crema freda de curri amb gelatina de coco
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
42. farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalčssia
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
43. pastís cremķs de coco i mousse de caramel
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
44. plātan caramel·litzat amb gelat de coco i vainilla
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
45. sopa de pinya tropical amb gelat de coco
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
46. copra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
Carn del coco assecada. [...]
47. napalm
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
Precipitat de sals d'alumini d'àcids naftènics i d'àcids grassos, sovint de coco, gelificat per l'addició de gasolina, que s'utilitza com a producte incendiari i bèl·lic. [...]
48. crema d'avellanes amb bocins de coco i gerds
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
49. flam casolā de coco amb crema de mango freda
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
50. torró
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torró de massapà, de crema. Càrrec ben [...]
Pāgines  5 / 11 
<< Anterior  Pāgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>