91.
pastisser | pastissera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que elabora els pastissos i la rebosteria que se serveixen en un hotel o un restaurant. [...]
|
92.
reservado
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-da adj 1 [participio pasado de reservar] reservat -ada. 2 [habitación de hotel] reservat -ada. 3 [poco comunicativo] reservat -ada. 4 [discreto] reservat -ada. 5 [secreto] reservat -ada. Informes reservados, informes reservats. m 6 [lugar] reservat. Comieron en un reservado del restaurante, van [...]
|
93.
pastisseria
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Secció de la cuina d'un hotel o un restaurant que s'encarrega dels pastissos i la rebosteria. [...]
|
94.
establiment hoteler
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Allotjament turístic en què es pot fer estada en habitacions o apartaments a canvi del pagament d'un preu, i que ofereix d'altres serveis sota un règim de funcionament que inclou la neteja diària de totes les unitats d'allotjament i de les altres dependències. [...]
|
95.
departament d'aliments i begudes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Departament d'un hotel que s'encarrega de gestionar els serveis del rebost, el restaurant, el bar i el servei d'habitacions. [...]
|
96.
cap de celler
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de l'emmagatzematge, la conservació i la distribució dels vins i les begudes alcohòliques d'un hotel o un restaurant. [...]
|
97.
cap de celler
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Treball
Persona que s'ocupa de l'emmagatzematge, la conservació i la distribució dels vins i les begudes alcohòliques en un hotel o un restaurant. [...]
|
98.
cadena hotelera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Entitat que agrupa un conjunt d'establiments hotelers independents o que pertanyen a una mateixa empresa. [...]
|
99.
director d'aliments i begudes | directora d'aliments i begudes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i coordinar les activitats que tenen lloc en els departaments d'un hotel relacionats amb l'oferta de restauració. [...]
|
100.
director d'allotjament | directora d'allotjament
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i coordinar les activitats que tenen lloc en els departaments d'un hotel relacionats amb l'oferta d'allotjament. [...]
|