41.
salmó marinat amb mantega d'herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
42.
desherbar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Eliminar les herbes, especialment les perjudicials, (d'un camp). [...]
|
43.
herbicida
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que destrueix les herbes. Producte utilitzat per a destruir les males herbes. [...]
|
44.
tosquirar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tondre, esquilar. Escapçar (brots, plantes, herbes). Retallar (la moneda) per aprofitar-ne els retalls. [...]
|
45.
ebenista
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que treballa el banús i altres fustes fines, especialment per fer-ne mobles. [...]
|
46.
boral
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pólvores fines, blanques i astringents, compostes de borat i tartrat d'alumini, usades pels dermatòlegs. [...]
|
47.
opilions
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ordre d'aràcnids de potes caminadores molt llargues i fines, carnívors i preferentment higròfils. Individu d'aquest ordre. [...]
|
48.
hemipelàgic -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Format per l'acumulació d'organismes pelàgics i de partícules detrítiques fines, per sota dels 200 metres de profunditat. Dipòsit hemipelàgic. [...]
|
49.
carpaccio de gambes amb vinagreta d'herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
50.
filet de cérvol amb aroma d'herbes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|