181.
immunodifusió simple
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Immunodifusió en què s'incorpora l'antisèrum al gel abans que se solidifiqui i, posteriorment, s'aplica l'antigen en una única zona, des d'on es difon a través del gel. [...]
|
182.
immunodifusió simple
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Immunodifusió en què s'incorpora l'antisèrum al gel abans que se solidifiqui i, posteriorment, s'aplica l'antigen en una única zona, des d'on es difon a través del gel. [...]
|
183.
electroforesi de camp polsant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Electroforesi que permet separar molècules de DNA de grans dimensions amb l'aplicació de camps elèctrics alternants a una matriu, generalment de gel d'agarosa. [...]
|
184.
electroforesi de camp polsant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Electroforesi que permet separar molècules de DNA de grans dimensions amb l'aplicació de camps elèctrics alternants a una matriu, generalment de gel d'agarosa. [...]
|
185.
servei específic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Transports
Servei portuari de prestacions especials, com ara l'ús de grues i el subministrament d'aigua i gel, que ha de ser contractat pels usuaris dels ports de manera independent dels serveis generals. [...]
|
186.
formació
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Cadascuna de les disposicions conjuntes que adopten els membres d'un equip en el transcurs d'una prova, un encontre o una competició. [...]
|
187.
còctel negre d'estiu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Còctel elaborat amb vi negre, gasosa, vermut negre, llimona i gel. [...]
|
188.
cohesió per sinterització
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Cohesió deguda a la formació de ponts de gel per sublimació. [...]
|
189.
gelificant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Additiu alimentari que dona a un aliment una consistència de gel. [...]
|
190.
gelificant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Additiu alimentari que dona una consistència de gel a un aliment. [...]
|