Resultats de la cerca frase exacta: 914

141. pasta fresca amb pesto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
142. pasta gratinada amb formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
143. pasta italiana del dia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
144. pasta saltada amb calamarsons
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
145. pastós -osa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que forma com una pasta, semblant a la pasta per la seva consistència tova, agafatosa, suau. Una substància pastosa. [...]
146. baclaua (pasta de full farcida de fruita seca i coberta de mel)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
147. briuat (pasta de full farcida d'ametlles, fregida i coberta de mel)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
148. pastat 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Barreja de dues o més coses formant una pasta, una massa compacta. [...]
149. pastador 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Lloc on es pasta. [...]
150. caneló
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rotlle de pasta de farina farcit, cobert de salsa i gratinat. Rectangle de pasta de farina per a fer un caneló. [...]
Pàgines  15 / 92 
<< Anterior  Pàgina  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Següent >>