141.
filtre en guia d'ones
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Tecnologies de la informació i la comunicació
Filtre format amb diversos obstacles, com ara diafragmes o pals metàl·lics, situats dins d'una guia d'ones. [...]
|
142.
guia de gos d'allaus
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Persona que ensinistra i condueix un gos d'allaus. [...]
|
143.
guia de gos d'allaus
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Persona encarregada d'ensinistrar i conduir un gos d'allaus. [...]
|
144.
guia de pertinença d'armes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Protecció civil. Defensa
Document en què consten les dades que identifiquen una arma de foc, el propietari i qui pot utilitzar-la. [...]
|
145.
inclinació de la guia condília
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
146.
valor guia d'immissió sonora
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Nivell d'avaluació màxim recomanat en l'ambient exterior o en l'ambient interior. [...]
|
147.
guia d'ones finline [finline: en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Tecnologies de la informació i la comunicació
Guia d'ones formada per la incorporació d'una ^línia de ranura^ en el pla E d'una guia rectangular. [...]
|
148.
guia d'ones ridge [ridge: en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Tecnologies de la informació i la comunicació
Guia d'ones rectangular en què s'ha modificat el perfil de les cares amples de manera que presenta una secció en forma de lletra H. [...]
|
149.
guia d'origen i sanitat pecuària
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Document oficial que empara el trasllat de bestiar dins l'àmbit territorial de Catalunya o entre les comunitats autònomes de l'Estat espanyol. [...]
|
150.
guia de bones pràctiques d'higiene
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Conjunt de normes i recomanacions d'higiene que pot adoptar voluntàriament un establiment alimentari com a mitjà adequat per a dur a terme les activitats d'autocontrol. [...]
|