Resultats de la cerca frase exacta: 1.142

111. lasanya de carn amb dos formatges
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
112. raviolis de carn a la bolonyesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
113. raviolis de carn a la florentina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
114. tagín (estofat de carn amb verdures)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
115. carnalment
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
116. escaldum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat de carn, habitualment d'aviram, amb patates, sofregit i una salsa. [...]
117. rubiol 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panada farcida de brossat, confitura o carn, que es menja per Pasqua. [...]
118. salmorrar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Posar en salmorra (carn, peix o algun producte agrícola) perquè es conservi. [...]
119. encarir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Apujar el preu (d'una cosa), fer-la cara. La carn, encara volen encarir-la més. Esdevenir més car. La carn s'ha encarit. La carn ha encarit. Lloar exageradament, ponderar. Com és que encariu una acció tan menyspreable? [...]
120. empanar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embolcar (carn o altra vianda) amb pasta de pa per coure-la després al forn. [...]
Pàgines  12 / 115 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>