11.
napolitana de cabell d'àngel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
12.
sopa de cabell d'àngel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
13.
pelussera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pèl, cabell, llarg i embullat o mal pentinat. [...]
|
14.
escuma de mató amb cabell d'àngel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
15.
recuit de Rocacorba amb cabell d'àngel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
16.
enrossir
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer tornar ros. Aquesta tintura enrosseix el cabell. Enrossir la carn en coure-la. Esdevenir ros. El cabell se t'ha enrossit. [...]
|
17.
cabellut -uda
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té molt de cabell. [...]
|
18.
cap-rossenc -rossenca
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té el cabell ros. [...]
|
19.
decalvar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Extirpar (a algú) el cabell. [...]
|
20.
rapar 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tallar arran el cabell, el pèl (d'algú, d'algun animal). Fer-se tallar arran els cabells. Aquesta tarda vaig al barber a rapar-me. [...]
|