Resultats de la cerca frase exacta: 311

151. garrí confitat amb oli d'oliva i salsa de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
152. garrí cruixent amb cafè i mel de flor de taronger
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
153. torró
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torró de massapà, de crema. Càrrec ben [...]
154. ambre
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Resina fòssil de diverses coníferes, amorfa, groguenca, translúcida, electritzable per fricció, d'olor característica, bona de treballar, emprada en joieria i bijuteria. Color groc de mel característic de l'ambre. [usat en aposició és invariable] Una llum [...]
155. orellana
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros de préssec o d'albercoc assecat a l'aire i al sol. Peça llarguera i molt prima de pasta de farina fregida amb ou i llard o amb llet i oli, que se sol menjar amb sucre o amb mel, pròpia d'alguns indrets de les Balears. Bolet comestible del grup dels basidiomicets, de [...]
156. amanida de favetes amb pernil d'ànec i vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
157. amanida de llamàntol, mató i fruita seca amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
158. confit d'ànec lacat amb mel i trinxat de la Cerdanya
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
159. filet d'ànec amb salsa de mel i taronja amb romaní
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
160. mató de llet de cabra amb figues i mel de flors
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  16 / 32 
<< Anterior  Pàgina  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  Següent >>