91.
tap de vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
92.
vi d'agulla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
93.
vi d'agulla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
94.
vi d'agulla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Producte obtingut a partir de vi, de vi nou en procés de fermentació, de most de raïm o de most de raïm parcialment fermentat, sempre de varietats autoritzades, que assoleix una pressió deguda al diòxid de carboni endogen no inferior a 1 bar ni superior a 2,5 bars i que té un grau alcohòlic [...]
|
95.
vi de base
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
vi de base
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
97.
vi de base
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi obtingut mitjançant el cupatge, destinat a l'elaboració de vi escumós. [...]
|
98.
vi de criança
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Vi que ha envellit en criança. [...]
|
99.
vi de gel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat amb raïms afectats de podridura noble que han sofert una gelada. [...]
|
100.
vi de licor
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi obtingut a partir de les varietats autoritzades i recomanades, amb un grau alcohòlic volumètric natural inicial igual o superior al 12%. [...]
|