Resultats de la cerca frase exacta: 311

111. costelles de xai rostides amb mel i taronja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
112. espatlla de xai rostida amb mel i comí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
113. filet de porc ibèric amb salsa de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
114. llom de bacallà ajoarriero amb salsa de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
115. mesclum amb llamàntol i vinagreta de mel especiada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
116. brescar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Treure part de la mel (del buc de les abelles). Les abelles, fabricar la bresca.  [...]
117. dolçor
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Qualitat de dolç. La dolçor de la mel. La dolçor d'aquella veu, d'aquell so. [...]
118. torrada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de torrar o de torrar-se; l'efecte. Llesca de pa torrat. Una torrada amb mel. [...]
119. libar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vessar (vi, mel, llet o altre líquid), a terra o sobre la víctima d'un sacrifici en honor a una divinitat. Beure un petit glop (de vi, de licor, etc.). Xuclar suaument (el suc d'una cosa). Un insecte, xuclar (el nèctar de les flors). [...]
120. almívar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuita de sucre, mel o melassa dissolts en aigua fins a prendre consistència de xarop. Prunes en almívar.  [...]
Pàgines  12 / 32 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>