Resultats de la cerca frase exacta: 285

91. societat del coneixement
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Societat capaç de relacionar uns fets amb els altres, comprendre'ls, elaborar abstraccions o idees i pensar autònomament. [...]
92. societat del coneixement
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Societat capaç de relacionar uns fets amb els altres, comprendre'ls, elaborar abstraccions o idees i pensar autònomament. [...]
93. batedora de mà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge
Batedora que se subjecta amb la mà i que se submergeix en els aliments per a batre'ls, triturar-los, mesclar-los o emulsionar-los. [...]
94. complaure
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr 1 complacer. M'esforço a complaure'ls, me esfuerzo en complacerlos. v pron 2 complacerse. Ens complaem a anunciar-vos que..., nos complacemos en anunciaros que...  [...]
95. sensibilitat capil·lar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Imatge personal
Sensibilitat dels cabells respecte als productes que se'ls apliquen. [...]
96. identitat nacional
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
97. identitat nacional
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Conjunt d'actituds, formes, valors i esquemes de comportament que caracteritza la majoria dels habitants d'una nació i pel qual se'ls reconeix i se'ls diferencia dels membres d'altres nacions. [...]
98. tortó de fangs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Massa de fangs després de sotmetre'ls a un procés de deshidratació. [...]
99. litodiàlisi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Procés de dissolució de càlculs, a fi de treure'ls amb més facilitat. [...]
100. marcar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparar els aliments i els condiments que els acompanyen, abans de coure'ls. [...]
Pàgines  10 / 29 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>