41.
cabra de mar rostida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
42.
anèmia per consum de llet de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
43.
amanida tèbia de formatge de cabra, espinacs, bledes, festucs i poma verda
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
44.
rotlles cruixents de formatge de cabra, bacó, xampinyons i cranc de riu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
45.
cabridar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
La cabra, parir. [...]
|
46.
escabridar-se
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
La cabra, afollar-se. [...]
|
47.
boquir
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El boc, cobrir (la cabra). [...]
|
48.
cagarulla
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cagalló de cabra, d'ovella, de llebre, etc. [...]
|
49.
empenyalar-se
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Una cabra, un isard, etc., enfilar-se per penyals. [...]
|
50.
esbiec
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bel de la cabra, especialment quan està atemorida. [...]
|