61.
ànec salvatge amb salsa de pebres i salsifí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
62.
turbot salvatge amb pernil, meló i pebre blanc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
63.
avitarda
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pioc salvatge. [...]
|
64.
semisalvatge
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mig salvatge. [...]
|
65.
ensalvatgir
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer tornar salvatge. [...]
|
66.
salvatgia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Qualitat de salvatge. [...]
fer1 -a
|
67.
hòrrid -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que per la seva lletgesa, pel seu aspecte salvatge, etc., causa estupor, fa por. Una cara hòrrida. Un precipici hòrrid. [...]
|
68.
salvatgement
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
D'una manera salvatge. [...]
|
69.
salvatgejar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tenir alguna cosa de salvatge. [...]
|
70.
fer 1 -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salvatge, indòmit i carnisser. Un animal fer. Una bèstia fera. Animal carnisser, especialment no domesticat. Ésser, un home, una fera. Posar-se algú fet una fera. [...]
|