Resultats de la cerca frase exacta: 1.145

121. carn a l'ast
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
122. carn a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
123. carn de porc senglar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
124. patates farcides de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
125. cambreta
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dependència dels baixos de la casa per a tenir el carbó, la llenya, etc. Departament annex a la taula de vendre carn, on es guarda la sobrera. [...]
126. corder 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
127. llonza
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros de carn adherida a una falsa costella. [...]
128. escaldabec
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bolet del gènere Russula, de l'ordre de les russulals, de carn molt coent. escaldabec fràgil Escaldabec de barret violaci pàl·lid i carn fràgil i picant (Russula fragilis).  [...]
129. mondongo
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn picada per a embotit. Botifarra de sang, amb carn i altres condiments, generalment feta a casa. Brou o plat fet amb aquest tipus de botifarra. Matança del porc. [...]
130. capolat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat de carn capolada amb cansalada, verdura, alls, etc. [...]
Pàgines  13 / 115 
<< Anterior  Pàgina  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Següent >>