121.
carn a l'ast
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
122.
carn a la brasa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
123.
carn de porc senglar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
124.
patates farcides de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
125.
cambreta
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dependència dels baixos de la casa per a tenir el carbó, la llenya, etc. Departament annex a la taula de vendre carn, on es guarda la sobrera. [...]
|
126.
corder 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de corder. Un plat de corder rostit. [...]
|
127.
llonza
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros de carn adherida a una falsa costella. [...]
|
128.
escaldabec
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bolet del gènere Russula, de l'ordre de les russulals, de carn molt coent. escaldabec fràgil Escaldabec de barret violaci pàl·lid i carn fràgil i picant (Russula fragilis). [...]
|
129.
mondongo
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn picada per a embotit. Botifarra de sang, amb carn i altres condiments, generalment feta a casa. Brou o plat fet amb aquest tipus de botifarra. Matança del porc. [...]
|
130.
capolat
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat de carn capolada amb cansalada, verdura, alls, etc. [...]
|