1.
savoià -ana
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Natural de Savoia. Relatiu o pertanyent a Savoia o als seus habitants. [...]
savoià -ana
|
2.
savoià
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-ana adj i m i f saboyano -na. [...]
|
3.
Savoia, Can
Font
Nomenclàtor de Catalunya
Selva
Fogars de la Selva
Savoia, Can
Edificació aïllada (mas, casa...) [...]
|
4.
Savoia
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
n pr f geog Saboya. [...]
|
5.
Topònims i gentilicis d'Europa
Font
Fitxes de l'Optimot
ròdia
Roma: romà -ana
Romania: romanès -esa
Romanya: romanyès -esa
Rússia: rus russa
Samotràcia: samotraci -àcia
San Marino: de San Marino
Santa Seu: de la Santa Seu
Sardenya: sard -a
Sàsser: sasserès -esa
Savoia: savoià -ana
Saxònia: saxó -ona
Sèrbia: serbi sèrbia
Sicília: sicilià -ana
Siracusa [...]
|
6.
vacherin [fr]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa, presentat amb forma de barra i envoltat d'una crosta d'escorça d'avet, originari de la Savoia. [...]
|
7.
Saboya
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
n pr f geog Savoia. [...]
|
8.
saboyano
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-na adj i m i f 1 savoià -ana. f 2 faldilles pl [obertes per davant]. 3 [pastel] borratxo m. [...]
|
9.
vacherin [fr]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa, presentat amb forma de barra i envoltat d'una crosta d'escorça d'avet, originari de la Savoia. [...]
|