FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Líquid un poc viscós, de reacció lleument alcalina, segregat per les glàndules salivals que el vessen a la boca, que serveix per a humitejar la paret mucosa i estovar els aliments i preparar-los per a la digestió. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Una planta, treure grills. Les cebes ja grillen. Germinar. Humitejar les llavors perquè grillin. Fer-se grills en un tubercle, en un bulb. S'han ben grillat les patates i les cebes. Consumir 4 2. M'he grillat esperant-lo. Guillar-se. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llevar parcialment la humitat (d'una cosa). Cal eixamorar l'herba dallada abans d'empilar-la. Si estens el vestit ara, al vespre ja s'haurà eixamorat. Humitejar parcialment, mig remullar. Un líquid, penetrar a poc a poc (un cos sec) humitejant-lo. [...]