Resultats de la cerca frase exacta: 561

Diccionaris terminològics
1. salsa de xili
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa feta amb beina de xili premsada. [...]
2. salsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
3. salsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
4. salsa bearnesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa emulsionada calenta a base de mantega clarificada, rovell d'ou i vinagre de vi blanc, condimentada amb escalunya, estragó i cerfull, que generalment se serveix per acompanyar la carn. [...]
5. salsa Foyot
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Variació de la salsa bearnesa amb glaça de carn. [...]
6. salsa líquida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
7. salsa preparada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
8. salsa shacha
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa feta d'oli de soia, all, porradell, bitxo, rèmol i gamba seca, de gust salat i una mica picant, típica de la regió xinesa de Fujian i de Taiwan. [...]
9. salsa Worcestershire
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa feta de vinagre de malta, melassa, escalunya, all, tamarinde, clavell d'espècia, essència d'anxoves i extracte de carn. [...]
10. salsa yuxiang
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa originària de la cuina de Sichuan a base d'all, gingebre i ceba tendra sofregits en oli, als quals s'afegeix també aigua, midó, sucre i vinagre, que serveix com a acompanyament de carn o de verdures, especialment d'albergínia. [...]
Pàgines  1 / 57 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>